Rabu, 19 Februari 2014

NEBOSH: International General Certificate in OSH

Assalaamualaikum dan Salam Sejahtera,

Dalam masa dua minggu ini, blog post saya akan amat berkurangan. 
Saya sedang menghadiri kursus NEBOSH- IGC

Pada zaman muda- muda dulu, bila dengar NEBOSH ni rasa 
excited semacam. Kalau ada member yang dah pergi NEBOSH
memang tabik spring lah. 

Dah masuk maka lainlah rupanya realitinya

===========================
Apa itu NEBOSH- IGC?
===========================
International General Certificate in OSH ni sebenarnya 
entry level utk dunia OSH. 
Sama macam kursus SHO tu lah. 

Minggu pertama kami belajar mengenai HSG 65- 2003
Ini adalah sistem pengurusan SHE yg berasal dari 
Britain. 
Selama seminggu kami belajar mengenai sistem 
pengurusan ini. 

Kemudian minggu depan baru kami akan belajar 
topik teknikal pula. 

Maka dengan itu jika anda sudah berpengalaman
bertahun- tahun dalam OSH, seharusnya anda lulus
dengan "Distinction". Pasti boleh!

Faedah mempunyai kelulusan NEBOSH ialah
anda diiktiraf sebagai pengamal SHE di peringkat
antarabangsa.

Sangat sesuai untuk pengamal SHE yang berjiwa
besar yang nak punya kekasih mat/ minah saleh. 

Doakan kami satu kelas cemerlang lulus dengan 
warna bergemerlapan ye :)

===========================
Template presentation "meleleh" 
===========================

Pukau audien dalam pembentangan anda!
Dapatkan template slaid presentation meleleh
Azahan Safety Man. sekarang!

Emel ke azahansafety@gmail.com dengan 
subjek "Tip Meleleh #1" 
Berikan kami: 
1. Nama Penuh
2. NRIC
3. No telefon anda